Måleri och företaget

För oss som måleriföretag är det av stor vikt att kunna erbjuda ett brett urval av tjänster, så att du som kund slipper anlita flera olika företag för ett och samma projekt. Det behöver inte endast vara måleri utan vi har till vår hjälp har vi ett kompetent nätverk inom flera branscher. Bland annat snickeri, vvs, el, plattsättning, golvslipning, golvläggning med mera. Det betyder att du genom oss kan få en totalentreprenad för just ditt projekt. 

Våra måleriprojekt omfattar måleri både utomhus och inomhus samt trapphus.

Måleri inomhus

Vilken kulör du har på väggarna har stor betydelse. Med rätt knep kan du få ett litet rum att kännas större eller tvärtom. En målad vägg är både tålig och lätt att hålla ren. Idag finns bra färger som tål att våt torkas.

Förarbete

Innan vi kan börja måla krävs en del förarbete:

  • Golv täcks med papp.
  • Möbler täcks med skyddsplast.
  • Lös färg skrapas bort.
  • Grova ojämnheter slipas.
  • Resterande ojämnheter spacklas och slipas bort.
  • Vid behov utförs en grundmålning.
  • En till två färdigstrykningar, beroende av underlaget.

Måleri och Miljö

För oss är en framtida bra miljö viktig. Vi arbetar därför med vattenbaserade, allergitestade och Svanenmärkta produkter från Alcro och Flügger.
Dagens vattenbaserade produkter är både hållbara, astma- och allergivänliga samt miljövänliga. Alcro och Flügger har ett brett sortiment som täcker de flesta behov. Restprodukter lämnar vi alltid till en miljöstation eller till Alcro och Flügger för destruering.

Målarmästare och flera bra målare

Svenska Målerikompaniet AB, din lokala målare i Huddinge, har ägds och drivits av målarmästare Tommy Åhnström i 20 år. Han utbildade sig till målare och fick sitt gesällbrev för dryga 35 år sedan. Efter vidareutbildning och flera års arbete som målare, erhöll han sitt mästarbrev 2011. Tommy ansågs vara en både yrkesskicklig och bra målare i Stockholm och Huddinge med omnejd.

Från och med januari 2024 ingår Svenska Målerikompaniet i koncernen Ecile Group AB och bolaget drivs vidare med samma målsättningar, kunskap och personliga bemötande. Måleriföretaget har flera duktiga målare som även de arbetat många år med måleri och där samtliga är utbildade målare. Behöver ni en bra målare i Huddinge är svaret givet och väljer ni Svenska Målerikompaniet AB får ni garanterat en yrkesmålare med gedigen erfarenhet och bred kunskap av både invändig och utvändigt måleri.

Reco

Svenska Målerikompaniet samarbetar med Reco och på deras hemsida kan man läsa flera fina omdömen om företaget och om våra utförda arbeten. 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå